Да станеш майка на 50 години – сбъдване на една мечта

MadeInVarna
Да станеш майка на 50 години – сбъдване на една мечта

Анка е на 50 години, от гр. Каварна, с диагноза първичен стерилитет. Преди 5 години, през 2017 г., среща любовта и двамата решават да създадат семейство. Но щастието им не е пълно, защото в дома им не се чува детски смях…

След продължително ходене по болници и медицински центрове, изследвания и манипулации при различни лекари, съдбата среща Анка с проф. Емил Ковачев, специалист по репродуктивна медицина. Проведена е консултация и пациентката е насочена за ин витро процедура.

Чудото се случва и на 14.02.2022 г. семейството за първи път чува биещото сърчице на своето бебе. Предстоят месеци на вълнения и очакване. Бременността на Анка протича безпроблемно благодарение на грижите на проф. Ковачев.

Настъпва дългоочакваният ден – на 08.09.2022 г, когато е и големият християнски празник Рождество на Пресвета Богородица, на бял свят се появява живо и здраво момченце с тегло 2740 гр.

„Днес съм безкрайно щастлива, държа в ръцете си моя син Алекс и сърцето ми прелива от любов. Искам да благодаря на проф. Ковачев за отношението и професионализма, за това, че проследи цялата ми бременност и осъществи успешно раждане. Благодаря сърдечно на екипа на Медицински център за асистирана репродукция – Варна и не на последно място изказвам признателност на медицинските специалисти от АГ болница, които ме обгрижваха по време на престоя ми в болницата“.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Посланикът на Финландия бе на посещение в Община Варна

Посланикът на Република Финландия в България Н. Пр. Кристина Кувая-Ксантопулос се срещна днес с Коста Базитов, зам.-кмет на Община Варна. Това е първо посещение на дипломата в морския град. Кристина Кувая-Ксантопулос ще бъде гост на бароков концерт, част от програмата на Международния музикален фестивал „Варненско лято“, в който участват творци […]