Депутат ще помага на футбола в Криводол

MadeInVarna
Депутат ще помага на футбола в Криводол

На 19 март в гр. Криводол народният представител Красимир Богданов проведе среща с двата местни отбора по мини футбол „Спортинг“ и „Бойс“.
Поканата дойде от капитаните на двата тима, които представиха дейността си в БАМФ до момента. След като се запозна с идеите на футболистите Богданов пое ангажимента да спонсорира двата отбора за участията им в различните турнири и първенства. Първата стъпка е да закупи нови екипи на отборите.
По-късно се проведе среща между президента на БАМФ Северозапад Александър Владимиров, кмета на Община Криводол Христо Доков и депутата Красимир Богданов. Основните дискутирани теми бяха изграждане на игрище за мини футбол и организирането на турнир по проект „България, хайде да ритаме!“. Турнирът ще се състои през месец юни. Присъстващите потвърдиха ангажиментите за развитие на мини футбола в община Криводол.

Следваща Новина

Министерството на туризма изплати още 8,8 млн. лв. на туроператори и туристически агенти от държавната субсидия, отпусната за сектора

Министерството на туризма направи трето плащане към туроператори и туристически агенти, с което следва да бъдат компенсирани потребителите за неосъществени пътувания в периода 01.03 – 31.12.2020 г. Изплатени са безвъзмездни средства на още 161 дружества, извършващи туроператорска и туристическа агентска дейност, като общата сума възлиза на 8 857 930, 31 лв. Най-малката […]