Днес Варненският театър отбелязва 𝟏𝟎𝟎 години

MadeInVarna
Днес Варненският театър отбелязва 𝟏𝟎𝟎 години
От Министерството на културата честитиха 100-годишния юбилей на Варненския драматичен театър:
“Този празник е на всички Вас – артисти, режисьори, художници и труженици зад и на сцената, на всеки, който е вложил частица от себе си в духа и магията на театралното изкуство. Щастливи сме, че талантът и творческият заряд са се предавали през годините, за да достигнем до този вълнуващ ден, който честваме въпреки всичко!
Със своя потенциал да създава тенденции, да представя традиции, да експериментира и развива нови публики, днес Драматичният театър на Варна се очертава като един от водещите културни институти в България. Аплодисментите на публиката са за Вас! Бъдете все така дръзновени и отдадени с любов на своето призвание – изкуството!”
Поради заболяване на актьор (не от Covid) се отменя и излъчването с Live Stream на юбилейния спектакъл „100!“ днес от 19.00 часа.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

57-годишна жена е починала няколко часа след ваксинация с препарата на „АстраЗенека“ в Пловдив

57-годишна жена е починала няколко часа след ваксинация с препарата на „АстраЗенека“ в Пловдив, обяви здравният министър Костадин Ангелов. Това е наложило спирането на прилагането на препарата у нас, каза пред журналисти той. Жената е била ваксинирана около 12 ч. вчера и без оплаквания се е прибрала. Около 3 ч. […]