До 17:30 часа днес ще бъде затворен участъкът между ул. „Петър Дертлиев“ и бул. „Трети март“ в кв. „Кайсиева градина“

MadeInVarna
До 17:30 часа днес ще бъде затворен участъкът между ул. „Петър Дертлиев“ и бул. „Трети март“ в кв. „Кайсиева градина“

Във връзка полагането на износващия пласт на асфалтовата настилка до 17:30 ч. днес ще бъде затворен участъкът от ул. „Петър Дертлиев“ до бул. „Трети март“ в кв. „Кайсиева градина“. Въведена е временна организация на движението – обходен маршрут по бул. „Трети март“. 

Във връзка с ремонта са въведени и маршрутни промени на автобусни линии №14 и №41 във Варна, съобщават от общинската фирма „Градски транспорт“. 

От 08:30 до 17:30 ч. ще бъде преустановено обслужването на спирки „Бл. 221“, „Бл. 212“ , „Армейска“, „ТИС Север“ и „КАТ“ от двете автобусни линии в посока спирки „Почивка“ и „ЖП гара“. След спирка „Кайсиева градина“ автобусите ще завиват наляво по бул. „Цар Освободител“. 

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Започна записването за приемния ден на кмета Благомир Коцев за месец март

Започна записването за приемния ден на кмета на Варна Благомир Коцев за месец март. Заради изключително големия интерес от гражданите, графикът за месеците януари и февруари вече е запълнен. Желаещите могат да се запишат за 14 март на телефон 052/ 820 000 при сътрудниците на кмета. Приканваме гражданите при записването […]