До 30 юни е записването в самостоятелните детски ясли

MadeInVarna
До 30 юни е записването в самостоятелните детски ясли

825 деца са приети на първо класиране в детските ясли във Варна в първото голямо класиране за прием 2021, съобщиха от дирекция „Здравеопазване“ към Община Варна. 99% от тях са класирани по първо желание. Родителите могат да потвърдят класирането до 30.06.2021 включително, а децата започват да посещават детската след 1-ви септември поетапно, след предварително изготвен график от директора на детската ясла. Ново голямо класиране ще се проведе през август. През останалите месеци, ще се обявяват класирания при наличие на освободени места.

За прием отварят и ремонтираните две детски ясли във Варна – детска ясла № 5 „Чуден свят“ и детска ясла № 7 „Роза“. В първата ясла класираните деца предстои поетапно да се приемат от  края на месец юни.  В ДЯ №7 „Роза“ ремонтните дейности продължават, но се очаква приемът на 160 деца да бъде през септември, съобщават още от дирекция „Здравеопазване“.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Обсъдиха промените във висшето образование в сферата на дигитализацията

Промените във висшето образование, свързани с дигитализацията и иновациите бяха обсъдени днес по време на Първия международен образователен онлайн форум „Дигитализация и иновации  в образованието и науката“, организиран от Община Варна. Форумът бе открит днес и ще продължи в до 10.06.21г. Събитието е част от стратегията за развитието на Варна […]