Дрогиран задигна такси във Варна

MadeInVarna
Дрогиран задигна такси във Варна

На 02.02.2021 г. 32-годишният Н.Н. от Бургас, след заплашване, противозаконно е отнел таксиметров автомобил „Дачия“, в който се е возил като клиент преди това. След престъплението той напуска град Варна с автомобила. Бързите действия на разследващите довели до задържането на мъжа на АМ „Хемус“ в шуменска област. На място е установено, че Н.Н. е управлявал автомобила след употреба на наркотични вещества и с отнето свидетелството за управление на МПС.

 

Районната прокуратура-Шумен образува две досъдебни производства за престъпления по чл. 343Б, ал. 3 и чл. 343В, ал. 3 от НК спрямо 32-годишния Н.Н. от Бургас за управление на автомобил след употреба на наркотични вещества и с отнето свидетелство на МПС. За противозаконното отнемате на автомобила Районната прокуратура-Варна ръководи трето досъдебно производство.

По-късно се оказа, че въпросният мъж е известният рапър Гарджока.

Следваща Новина

Двама мъже, облечени като полицаи откраднаха над 100 бона

Полицията издирва двама мъже за грабеж на над 120 хиляди лева в София. Той е бил извършен преди ден. По информация на БНР двамата нападатели са били облечени като полицаи. Те са спрели автомобил, в който е бил мъж, изтеглил от банка малко над 120 хиляди лева. Докато единият мним служител […]