Два смъртни случая разследват във Варна

MadeInVarna
Два смъртни случая разследват във Варна

– Служители на ОД МВР – Варна работят по изясняване на случай с извършено тежко криминално престъпление във Варна. На 14.02.2021 г., около 18:50 ч. е получен сигнал, че в апартамент в жк „Вл. Варненчик“ е намерен мъртъв 51-годишен мъж. Екип на ЦСМП е констатирал смъртта на лицето, на мястото е извършен оглед и са назначени съдебно-медицински експертизи. Образувано е досъдебно производство, действията по което се провеждат под надзора на прокурор при Окръжна прокуратура – Варна.

– На 14.02.2021 г., в 13:45 ч. е съобщено, че в изгоряла барака, намираща се в недвижим имот в местност „Ментеше“ е намерен труп с неустановена самоличност. Има данни, че помещението е било обитавано от 67-годишен мъж, водещ скитнически начин на живот. На мястото е извършен оглед, назначени са съдебно-медицински експертизи, образувано е досъдебно производство, което се провежда под надзора на прокурор при Окръжна прокуратура – Варна.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Автомобилите у нас с екостикери след 12 юли

След 12 юли 2021 г. ще се поставят екостикери на моторните превозни средства / МПС / до 3,5 тона. Камионите няма да попаднат в тази категория. Колите с газови уредби ще се проверяват за замърсяване в режим на работа на съответния газ. Стикерите ще се сменят всяка година. Зоните, в […]