Джамбазки към Нинова: Позорно е да не поискате прошка за престъпленията

MadeInVarna
Джамбазки към Нинова: Позорно е да не поискате прошка за престъпленията

Уважаема госпожо Корнелия Нинова, позорен акт е да убиеш човек в гръб. От най-позорните. Без съд, без присъда, пред очите на дъщеря му. При това не просто кой да е човек, а български офицер, герой от войните за българско национално обединение. Убийството на генерал Христо Луков, извършено подло от терористите на БКП, е позорно. Страхливо и позорно. Позорно е да се разпространяват лъжи. Като тази за „нацистките символи“. Позорно е да се разпространяват антинационални лъжи и антинационална пропаганда.
Това написа евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, коментирайки публикация на председателя на БСП Корнелия Нинова. За поредна година сме на път да станем свидетели на един от най-позорните актове в съвременната си история – провеждането на така наречения Луковмарш, написа Нинова.
Именно засягането на личността на българския генерал Христо Луков провокира Джамбазки да реагира остро на неверните твърдения. Той не пропусна да напомни и за родоотстъпническата политика на комунистите по отношение на Македония.
Позорно е да не поискате прошка за престъпленията, извършени от дейци на БКП срещу българската нация, след 1944 година. Македонизмът, който дължим на Вашата партия, е истински позор. Най-големият позор, който българската нация помни, пише още Джамбазки.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Осъдиха кмет в Плевенско за документно престъпление

След одобрено от Районен съд – Плевен споразумение, сключено между  Районна прокуратура – Плевен и защитника на обвиняемия, кмет бе осъден по повдигнатото му обвинение за документно престъпление. Той бе признат за виновен, за това, че на 29.07.2015 г., в качеството си на длъжностно лице – кмет на населено място […]