Емил Велев и Христо Марашлиев: Корнелия Нинова е мъжко момиче, бори се за народа

MadeInVarna
Емил Велев и Христо Марашлиев: Корнелия Нинова е мъжко момиче, бори се за народа

„Много бързо „Левски“ и ЦСКА се обединихме около обща кауза. Госпожа Нинова ме покани да бъда в листата с кандидатите за народни представители. Много бързо приех идеята, тъй като видях социалната програма на БСП, която е за хората. Впечатли ме, че БСП иска да направи доста добри неща и да промени ситуацията, в която се намира народът.“ Това заяви футболната легенда и кандидат за народен представител от БСП Емил Велев. Знаменитият футболист на „Левски“ и легендата на ЦСКА Христо Марашлиев, който също е част от кандидатската листа, коментираха  пред Нова телевизия мотивите си да се кандидатират за депутати от левицата.
„Идеите, които ме спечелиха, са предложението на БСП за преизчисляване на всички пенсии, идеите им да се облекчат данъчно младите семейства за второ и за трето дете, както и болниците да не са търговски дружества, защото здравето не е стока“, подчерта Велев.
Христо Марашлиев поясни, че заедно с Емил Велев ще се опитат да представляват една значителна част от българското общество като представят нейните виждания и идеи. „Платформата на БСП е насочена към младите хора. Управляващите абдикираха от спорта. Държавата отне дома на децата на ЦСКА –„Червено знаме“. Имаше обещания, които не се изпълниха. Нужни са промени, за да се възроди спортът в България“, бе категоричен Марашлиев.
„С две ръце заставам зад Корнелия Нинова да бъде следващият премиер на България. Тя ще бъде по-добър премиер от Борисов. Нинова е уравновесен, спокоен човек, който не дава празни обещания. Нейните думи не висят във въздуха. Тя търпи развитие. Докато Бойко Борисов е много хаотичен. Това се отразява и на държавата.“, посочи видният цесекар.
„Корнелия Нинова се доказа като мъжко момиче. Влиза в битки, когато е необходимо. Бори се за народа. Това ме впечатли“, така  Емил Велев изрази своето мнение за лидера на БСП.

Следваща Новина

Групата на "Черно море" за мача с "Арда"

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за гостуването на Арда в Кърджали. От 18-е заради контузия отпаднаха Влатко Дробаров, Исмаил Иса, Мирослав Енчев, Родриго Вилела и Леандро Андраде. “Моряците” тръгват за Кърджали в петък рано сутринта. Срещата между двата тима от 20-ия кръг на efbet Лига е от […]