Феновете на “соколите” с кампания “Плати билет, подкрепи Спартак”

MadeInVarna
Феновете на “соколите” с кампания “Плати билет, подкрепи Спартак”
Феновете на “Спартак” стартират кампания – “Плати билет, подкрепи Спартак”. Ето какво споделят привържениците на футболния клуб на своята страница във фейсбук We are Spartak Varna:
“Във връзка с наложеното наказание и глоба от страна на ДК на БФС спрямо нашия Клуб, една от водещите групи сред феновете на Спартак, “BH08”, обяви кампаня “Плати билет”.
Цел на идеята е да се покрие изцяло или поне частично, наложената глоба. Както и да покажем че Спартак Варна – това сме всички ние. Фенове, привърженици, футболисти, треньори, ръководство – едно цяло, един Клуб. Заедно сме и в радост, и в трудните моменти!
Билети за съботния мач, със “Струмска слава”, могат да се закупуват от днес до събота(включително) от фен-магазина на стадион “Спартак”. Цена 5 лв. Работно време от 9.00 до 18.00ч., а в деня на мача до 21.00ч.
Бъди част от Клуба си! Плати билет, Подкрепи Спартак!”

 

Следваща Новина

Министър Асен Личев: Няколко плажа по Черноморието остават защитени зони

„Няколко плажа у нас остават защитени зони. Черноморието ни не е обикновена стока, която да се продаде“, това каза на брифинг днес министърът на околната среда и водите Асен Личев, в който участва и министърът на икономиката Кирил Петков. Министър Личев уточни, че Министерският съвет е приел решение, с което […]