Главният прокурор Иван Гешев се срещна с ръководството на Камарата на строителите в България

MadeInVarna
Главният прокурор Иван Гешев се срещна с ръководството на Камарата на строителите в България

Днес, 25.02.2021 г., главният прокурор на Република България Иван Гешев се срещна по тяхно искане с ръководството на Камарата на строителите в България (КСБ).
От страна на прокуратурата участие в срещата взе и говорителят на главния прокурор Сийка Милева. Камарата на строителите бе представена от председателя на Управителния съвет инж. Илиян Терзиев, изпълнителния директор Валентин Николов, члена на Изпълнителното бюро и Управителния съвет Любомир Пейновски и инж. Любомир Качамаков, председател на Областното представителство на Камарата в София и вицепрезидент на Европейската федерация на строителната индустрия-FIEC.
По време на разговора бе обсъдена възможността за подписване на Меморандум за сътрудничество. Целта на документа е да бъдат създадени условия за интензивна комуникация между страните.

Следваща Новина

Да помогнем: Жена остана на улицата във "Възраждане"

“Моля спешно до всички – Възраждане блок 23 !!! Днес се срещнах с тази мила жена изхвърлена на улицата. Моля ви спешно за квартира и превоз, защото жената няма къде да спи и къде да и отидат нещата, но може и до село да и се закарат нещата!!! МОЛЯ ВИ, […]