Голямо количество нарязан безакцизен тютюн е установено на територията на столицата

MadeInVarna
Голямо количество нарязан безакцизен тютюн е установено на територията на столицата

В хода на проведени оперативни действия и претърсвания, извършени от служители на отдел” Икономическа полиция” -СДВР и Пето РУ-СДВР, под ръководството и надзора на Софийска Районна прокуратура, е установено голямо количество акцизни стоки, без бандерол – 232,5 кг нарязан тютюн и 231 кутии цигари, както и предмети, материали и технически съоръжения, предназначени за производство на тютюневите изделия. В рамките на 24 часа в полицейския арест били задържани двама мъже, действали в съучастие. След събирането на достатъчно доказателства и доклад на материалите по делото в СРП, задържаните са привлечени като обвиняеми за извършените от тях престъпления – а мярката им за неотклонение е удължена до 72 часа. И двамата са осъждани.
Предстои на 23.02.2020 г. те да бъдат приведени в СРС, с оглед разглеждане на искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража”.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Агитката на Левски ще събира пари и във Варна

От Националния клуб на привържаниците на Левски обявиха, че в днешното гостуване на Черно море на “Тича”, отново ще има урна за събиране на средства. Ето какво пише на страницата на НКП Левскари, кампанията за подпомагане на любимия клуб продължава. На мача срещу Черно море ще има урна, в която […]