Григор Димитров победи №3 в света

MadeInVarna
Григор Димитров победи №3 в света

Григор Димитров постигна изключителна и категорична победа с 6:4, 6:4, 6:0 за 2 часа игра срещу шампиона от US Open 2020 и миналогодишен финалист в Австралия Доминик Тийм.

“Това беше един от мачовете, през които трябва да преминеш през сезона. Днес беше един от моите дни. Очарован съм от начина, по който запазих концентрация до края и то срещу един невероятен съперник. Имах игрови план за мача и се се придържах към него. Много съм щастлив, че съм на 1/4-финалите. Борех се за всяка топка, бях спокоен и коцентриран през целия мач. Доминик е невероятен тенисист и много ми харесва да играя срещу него. Възможно е да е имал някакъв проблем, за който не знам, но в същото време бих искал да отдам заслуженото на себе си. Проведох много добра подготовка преди турнира. Исках да поработя върху скоростта си и тренирах много усърдно извън корта”, заяви Гришо.

Следваща Новина

Видео: Осветиха "Св. Прокопий Варненски"

Новият храм “Св. Прокопий Варненски” бе осветен днес, когато православната църква чества Успение на Св. Кирил Славянобългарски. В него вече ще може да се извършва редовно богослужение, обясни Варненският и Великопреславски митрополит Йоан, който лично извърши освещаването в съслужие със свещеници от епархията. Това е първата нова църква във Варна […]