Видео: Хебър с класика срещу Спартак Вн

MadeInVarna
Видео: Хебър с класика срещу Спартак Вн
Hebarfc.com

Отборът на “Хебър” Пазарджик победи “Спартак” Варна с 2-0 в мач от 19-и кръг на Втора лига. На стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик, първата част завърши при  нулево равенство.
Капитанът Янко Ангелов с глава изведе домакините напред в 48-ата мин. В 68-ата мин. Георги Андонов добави избита от вратаря Славов топка в мрежата за 2-0.

Октай Хамдиев оформи крайното 3-0 две минути преди края. Футболистът на “Хебър” се разписа хладнокръвно, изведен очи в очи с вратаря.

След срещата треньорът на “Спартак” Кириакос Георгиу заяви:

“Ние загубихме един мач, но спечелихме много по-ценни неща.
Получихме аплодисментите на местните фенове, на нашите фенове, както и уважението на всеки разумен футболен човек. Противникът беше по-силен от нас и по-готов. Моите момчета показаха, че са вдъхновени, играха мотивирано, амбицирано и бяха нахъсани. Дадоха много от себе си и загубиха с чест, достойнство и вдигната глава. Никой не опетни емблемата. Победиха ни с един корнер и един фаул и смея да твърдя, че съм горд с моите момчета. Ние сме заедно в добро и в лошо. Едно цяло сме и ще продължим да се борим. Благодаря на тези наши фенове , които пътуваха, за да ни подкрепят въпреки многото километпи, младия отбор и класирането.
Следва възстановяване и отново подготовка – за мача с ЦСКА.
Само Спартак!”


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Работници от Девня без заплати от близо два месеца

Hebarfc.comРаботници в предприятие за олио в Девня са без заплати близо два месеца. Във фирма „Агро плант инвест” работят около 120 души. Повечето от тях имат кредити към банки и не могат да се грижат за семействата без доходи, съобщава БНТ. Марин Първанов, директор на предприятието: Разбирам ги напълно, всеки […]