Иван и Андрей опростиха 60 000 лв. на Левски

MadeInVarna
Иван и Андрей опростиха 60 000 лв. на Левски

Телевизионните водещи Иван Христов и Андрей Арнаудов обявиха днес, че опрощават 60 000 лева дълг на Левски към тях. Днес двамата представиха платформата “Urbo App”, чрез която искат да помогнат на клуба да продава абонаментни карти онлайн, предава Спортал.

“Ние с Иван водим няколко дела, които са от 2018 година. Дела във връзка с дълг, който Левски има към нас. Основно дългът е от 40 000 лева, с лихвите около 60 000 лева.

Предисторията е следната: Преди няколко години бяхме част от УС на Левски. В този период не сме взимали възнаграждения, но не само. Опитвахме се да помагаме. Не помня колко са сумите, които сме дарявали. Помня, че дарихме 10 000 лева за една инициатива. Правили сме и други дарения. Извън тях се наложи да дадем 100 000 лева назаем на клуба, защото Левски нямаше достатъчно средства, за да обзаведе фенмагазина. Това беше при Иво Тонев. Дадохме заема извън парите, които дарихме.

60 000 лева от този заем бяха върнати. Когато ръководството се смени и собственик стана Спас Русев, дългът спря да се връща.

В началото тогавашният изпълнителен директор Красимир Иванов дори си вдигна телефона веднъж-два пъти. Стигнахме до един момент, в който ръководството спря всякакви контакти с нас. Не успяхме да се свържем с тях и затова заведохме дела.

Сега идваме тук да ви кажем, че се отказваме от парите, които клубът ни дължи. Надяваме се с това да дадем пример, че всеки, според възможностите си, може да помогне. Левски има нужда от нас.

Апелът ни е всеки, който има прежалими дългове, да се откаже от тях”, призоваха Иван и Андрей.

Следваща Новина

Най-шантавите мартеници, които се надяваме да останат в миналото

Още от началото на февруари супермаркети, молове, вестникарски бутки, тротоари и всевъзможни места в цялата страна се изпъстрят неизменно в червено и бяло. Знайни и незнайни търговци изкарват маси и стелажи, за да покажат какво са измайсторили и тази година. Празничният дух завладява българите, а те се спират да избират […]