Иван Портних: С бюджет 2022 ще продължим развитието на Варна, въпреки бойкота на правителството

MadeInVarna
Иван Портних: С бюджет 2022 ще продължим развитието на Варна, въпреки бойкота на правителството

Благодаря на всички, които подкрепиха бюджета на Варна за 2022 година! С него ще продължим развитието на града, въпреки бойкота и липсата на подкрепа от правителството. Изправени сме пред изключително сериозни предизвикателства – забавеният републикански бюджет доведе до забавяне и на общинския! Година и половина от началото на новия програмен период няма отворена нито една национална програма, която може да осигури финансиране на различни проекти. Това е сериозна деструктивна промяна в икономическия живот на града, но съм сигурен, че ще се справим!“.

Това каза днес кметът на Варна Иван Портних по време на заседание Общинския съвет, когато бе приет бюджет 2022. Той заяви, че се надява областният управител да не обжалва бюджета в търсене на политически дивиденти, за да може градът да справя с тежката икономическа криза.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Видео: Черноморец победи Черно море Тича с 99:79

Черноморец постигна 16-а победа в НБЛ, след успех с 99:79 като гост на Черно море Тича. Капитанът на Черно море Веселин Георгиев изигра последен домакински мач пред родна публика, след като обяви, че слага край на кариерата си. Добрата новина за Черно море дойде преди срещата, когато общината във Варна […]