Иво Пазарджиев е номиниран за водач на листата на ВМРО във Варна

MadeInVarna
Иво Пазарджиев е номиниран за водач на листата на ВМРО във Варна

Председателят на Общинския съвет в Русе Иво Пазарджиев е номиниран за водач на листата на ВМРО във Варна. Това стана ясно на вчерашното събрание на партията в морската столица.
Иво Пазарджиев за втори път е част от варненската листа на Патриотите, като на предишните парламентарни избори бе на трето място, но тогава като част от коалицията „Обединени патриоти“ с участието на НФСБ, ВМРО и Атака. През декември 2020 г. той трябваше да влезе в парламента на мястото на починалия депутат от НФСБ Валентин Касабов, но Пазарджиев отказа.
Добролюбие и честност! Човешки черти, които Иво Пазарджиев потвърди днес на събранието на ВМРО във Варна, 08.02.2021. Представители на всички общински и областни организации го избраха за водач на листата за Варна и област, безапелационно за предстоящите избори на 04.04.2021. Очаквайки времена на несигурност и подкован патриотизъм все повече се нуждаем от лидери, които да се сдържат до неистова воля за благоденствие на народа. Г-н Пазарджиев го е доказал и ще продължи да го прави с делата си и за това беше номиниран за водач и лидер. Днес всички структури се обединиха за една по-добра и ценна Родина, за по-добър и истински свят, заявиха в позиция от ВМРО – Варна.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Министърът на вътрешните работи се срещна със служители на районни управления в Стралджа и Тунджа, област Ямбол

Заедно с него бе и директорът на ОДМВР – Ямбол старши комисар Иван Русев Измина една нелека година, през която успяхме независимо от необичайни условия, да се справим с основните задачи  на министерството, включително и с новите предизвикателства, произтичащи от мерките срещу пандемията и задълженията на МВР. Натрупахме опит в […]