Изложба събра приятели на “Последните фоторепортери” на Варна

MadeInVarna
Изложба събра приятели на “Последните фоторепортери” на Варна

Ретроспективна изложба “Последните фоторепортери” бе представена снощи в Арт салона на “Радио Варна”. Авторите на снимките – Красимир Делчев, Любомир Бенковски – Бенджи, Красимир Тодоров, Пламен Гутинов, Румен Сарандев и Мердин Берберов – Сянката, споделиха в слайдшоу любими репортажни фотографии, направили през годините.

 

Залата бе препълнена с приятели и колеги на фоторепортерите. Събитието уважиха кметът Иван Портних, който поздрави майсторите на обектива, както и доайенът на фотографите във Варна Гаро Кешишян. Организатор на събитието бе Любомир Бенковски-Бенджи, с подкрепата на БНР – Радио Варна. По време на търг, съпътстващ изложбата, бяха продадени шест фотографии – по една от всеки автор, част от които бяха откупени за фонда на Община Варна.

Следваща Новина

Борисов към феновете на Левски: Вие трябва да държите акциите и управлението на клуба

Започна срещата на министър-председателя Бойко Борисов с привърженици на футболния клуб Левски, съобщиха от правителствената пресслужба. „Не сме тук, за да защитаваме корпоративни, частни интереси, лицензи и не ни интересува Закона за хазарта. Това, което нас ни интересува, е единствено и само какво се случва с Левски, какви са вашите […]