Борисов към феновете на Левски: Вие трябва да държите акциите и управлението на клуба

MadeInVarna
Борисов към феновете на Левски: Вие трябва да държите акциите и управлението на клуба
test

Започна срещата на министър-председателя Бойко Борисов с привърженици на футболния клуб Левски, съобщиха от правителствената пресслужба.

„Не сме тук, за да защитаваме корпоративни, частни интереси, лицензи и не ни интересува Закона за хазарта. Това, което нас ни интересува, е единствено и само какво се случва с Левски, какви са вашите виждания и как ще я караме оттук нататък“, заяви Степан Хиндлиян, председател на Националния клуб на привържениците на Левски.

„Аз също съм левскар. Но вие сте тези, които обвързахте двете теми. ФК „Левски“ е нещо, което го има, ще го има и пак ще го има. Ако искате да го има този футболен клуб, във вида, в който вие си го представяте, акциите трябва да са си при вас. И да си държите управлението на клуба“, отбеляза премиерът Борисов по време на срещата.
В разговора участват също министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Варненци се надигат! 3 протеста предстоят в рамките на 5 дни

testВарненци се вдигат на три протеста в рамките на 5 дни. Те касаят безводието в страната, презастрояването под паметника в почивка и подобряването на условията за бизнес в България. На 25-и януари (събота), от 11 ч. до Община Варна, инициатива Зелен Младост организира протест в подкрепа на град Перник срещу […]