Изследват анонимно и безплатно за ХИВ

MadeInVarna
Изследват анонимно и безплатно за ХИВ

Всеки желаещ може да получат достоверна превантивна информация, консултация и безплатно и анонимно изследване за ХИВ в рамките на лятната АНТИСПИН кампания, която се организира във Варна.

Изследванията ще се извършват днес – 18 август от 18:00 до 20:00 ч., в мобилен медицински кабинет в “Делта Планет мол”, /на входа от бул. „Сливница“/ и на 23 август от 16:00 до 18:00 ч., в сградата на “Гранд мол”, до централния вход.

Инициативата е организирана съвместно от дирекция „Превенции“ към Община Варна и Регионалната здравна инспекция – Варна, и ще се реализира от медицински специалисти от РЗИ, доброволци от превантивните клубове към дирекция „Превенции“ и сътрудници от Сдружение „Съучастие“.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Канят политическите партии и коалиции за консултации за състава на ОИК

В изпълнение на чл. 75 от Изборния кодекс и Решение № 1962-МИ от 4 август 2023 г. на ЦИК, се канят парламентарно представените политическите партии и коалиции – коалиция „ГЕРБ-СДС“, коалиция „ПП-ДБ “, партия „Възраждане“, партия „ДПС“, коалиция „БСП за България“, партия „Има такъв народ“ на 21.08.2023 г. от 10 […]