Кампанията „Аз вярвам и помагам“ разположи метален контейнер за капачки пред сградата на Община Варна

MadeInVarna
Кампанията „Аз вярвам и помагам“ разположи метален контейнер за капачки пред сградата на Община Варна

Познатият на всички варненци метален контейнер във формата на сърце, символ на кампанията „Аз вярвам и помагам“, вече е разположен пред сградата на Община Варна. Така институцията заявява своята подкрепа за мащабната благотворителна дейност. 

Очакваме всички отново да бъдем заедно пред Катедралата в град Варна на 20 април, напомни по време на срещата си с кмета Благомир Коцев създателят на кампанията Владислав Николов. 

„Аз Вярвам и Помагам“ е първата благотворителна кампания за събиране на пластмасови капачки в България, създадена през 2015 г.  Досега е организирала събирането на стотици тонове пластмасови капачки. Средствата са предоставени за закупуване на апаратура за родилни отделения и отделения по неонатология, както и на специализирана детска линейка. 

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Община Варна възстанови оградата около къщата на Антон Новак в Морската градина

Оградните пана около къщата на Антон Новак в Морската градина са възстановени. След сигнал на граждани за съборени заграждения и безпрепятствен достъп до сградата, служители на отдел „Дейности по защита на населението“ към Община Варна направиха незабавен оглед и предприеха действия на място.  Части от паднало дърво бяха съборили някои […]