Капитанката на гимнастичките Симона Дянкова се сгоди в Италия

MadeInVarna
Капитанката на гимнастичките Симона Дянкова се сгоди в Италия

Капитанът на националния ансамбъл по художествена гимнастика Симона Дянкова получи предложението за брак от своя приятел Никола Яначков по време на почивка в Италия. Двамата са заедно вече 7 години, той е футболист, юноша е на Левски, за последно е играл в Черноморец Балчик. Варненката показа пръстена и своя отговор “Да” в профила си в Инстаграм.

Преди дни със званието „Почетен гражданин на Варна“ бяха удостоени Симона Дянкова, капитан на ансамбъла по художествена гимнастика, който постигна исторически успех за България на Олимпиадата в Токио 2020; Весела Димитрова, старши треньор на националния ансамбъл по художествена гимнастика; Филипа Филипова, личен треньор на Симона Дянкова. Трите варненки получават признанието за техните изключителни постижения и заслуги към художествената гимнастика, града и страната ни.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

"Спартак" се справи с "Литекс" във Варна

„Спартак” Варна победи с 2-1 „Литекс” Ловеч в мач от 7-ия кръг на Втора лига. След разбъркване в наказателното поле на ловчанлии в продължението на първото полувреме, в 48-а минута, Александър Ангелов си вкара автогол, с който „Спартак” поведе с 1:0. В 55-а мин. Мехмед Сабри бе изведен от Янчо […]