“Кауфланд” отмени обявената промоция на олио за идната събота

MadeInVarna
“Кауфланд” отмени обявената промоция на олио за идната събота

Kaufland със съобщение до гражданите.

Публикуваме текста без радакторска намеса: 

След анализ на събитията в обектите ни в цялата страна на 12 март във връзка с продажба на олио информираме за следното: 

Продуктът традиционно присъства в промоционалните предложения на Kaufland. Конкретната продажба беше планирана и организирана дълго време преди пазарната ситуация да се усложни заради напрегната международна обстановка.

Във времето сме доказали, че клиентите могат да разчитат на нас и затова промоцията не беше отменена. Бяха предвидени ограничения за покупка на максимален брой от промоционалния продукт и предприети допълнителни мерки за предотвратяване на струпвания.

След внимателно анализиране на ситуацията и с цел предотвратяване на напрежение се отменя планираната за събота, 19.03.2022 г., продажба на олио на цена 3,69 лева.

Уверяваме потребителите, че ще продължим да работим за всекидневното осигуряване на стоки от първа необходимост.

С уважение,

Екипът на Kaufland България


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Днес отбелязваме Деня на социалната работа

По инициатива на Международната федерация на социалните работници на третият вторник на месец март се чества Деня на социалната работа, съобщиха от дирекция “Социални дейности” в Община Варна. Тази година празникът ще премине под мотото „Съвместно изграждане на нов еко-социален свят: Да не изоставяме никого“.    По този повод кметът […]