Кметът Благомир Коцев даде старт на 61-вата щафетна обиколка на Радио Варна

MadeInVarna
Кметът Благомир Коцев даде старт на 61-вата щафетна обиколка на Радио Варна

Кметът на Варна Благомир Коцев даде старт на 61-вата щафетна обиколка на Радио Варна. Събитието се организира ежегодно по повод националния празник – 3 март. 

Много се радвам, че съм тук, за да отбележа по този начин националния празник. Нека така спазваме традициите за години напред, каза Благомир Коцев и поздрави организаторите, участниците и гостите на събитието. 

Кметът, заедно със заместник-кметовете Павел Попов и Илия Коев, участваха в награждаването на призьорите в различните групи в лекоатлетическата щафета. 
Състезанията се провеждат в четири дисциплини – бягане, колоездене, плуване и спортно катерене. Участваха над 600 души от различни възрастови групи, включително ветерани и хора с увреждания. 

Лекоатлетическата щафета на Радио Варна е най-мащабно спортно събитие за аматьори в града. То се организира от 1962 г. и оттогава само веднъж не се е състояло. Щафетата се провежда със съдействието на Община Варна. 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

В бюджета на Варна за 2024 г. са предвидени средства за ремонт на приюта за бездомни кучета в Каменар

Екипът на община Варна е предвидил ремонт на приюта за безстопанствени кучета в с. Каменар. За целта са заложени и средства в бюджет 2024 г. Това заяви днес на среща с представители на Ротаракт клуб Варна и Фондация „Бест Френдс“, кметът Благомир Коцев. Той допълни, че също така се работи […]