Кметът Благомир Коцев подари икона на Богородица на обитателите на Дом „Гергана“ край Варна

MadeInVarna
Кметът Благомир Коцев подари икона на Богородица на обитателите на Дом „Гергана“ край Варна

Кметът Благомир Коцев подари икона на Богородица на хората, настанени в Дом “Гергана”. Поводът е рожденият ден на комплекса за социални услуги.  Домът за стари хора вчера отбеляза своята 34-та годишнина. За празника беше организиран тържествен обяд, съпроводен с кратка програма.

 

По време на посещението си в комплекса кметът използва възможността да разговаря с част от служителите и потребителите, да присъства на вечерята в дома и да разгледа изложбата на Жени Жекова. Коцев пожела на всички спокойно лято и щастлив празник. От своя страна домакините изказаха специални благодарности към кмета за това, че посещава често социалното заведение и винаги се интересува от живота и нуждите на неговите потребители.

 

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Община Варна обявява конкурс за директор на дирекция "Екология и опазване на околната среда"

Крайният срок за подаване на документи е до 17:30 часа на 27 юни Община Варна обявява конкурс за директор на дирекция “Екология и опазване на околната среда”. Минималните изисквания към кандидатите за заемане на длъжността са: степен на завършено образование – магистър, в професионална област природни или стопански науки. Изисква […]