Кметът Благомир Коцев поздрави младоженците в Седмицата на брака

MadeInVarna
Кметът Благомир Коцев поздрави младоженците в Седмицата на брака

 

Кметът на Варна Благомир Коцев поздрави младоженците по случай Седмицата на брака, която се отбелязва от 7-ми до 14-ти февруари. 

 

Всички двойки, които си казват заветното „Да“ в Ритуалната зала в този период получават специален поздравителен адрес и символичен подарък от името на кмета.

 

„Да сключиш брак в Седмицата на младото семейство, е добър знак. 

 

Нека всеки ден от вашия съвместен живот да бъде като днешния – емоционален и вълнуващ, изпълнен с обич и хармония, взаимност и доверие! 

 

Желая ви любовта, която ви е довела до тук да ви съпътства по пътя на семейното щастие, а разбирателството да държи тъгата далеч от уюта на вашия дом“, пише в поздравлението от кмета Благомир Коцев. 

 

По данни на „Обреди“, 14 двойки са сключили на брак в този период. Всички младоженци са приятно изненадани и много развълнувани от жеста, посочват служителите в Ритуална зала. 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Община Варна: До 15 май се набират проекти от хора с трайни увреждания по Националната програма за достъпна жилищна среда

Желаещите да кандидатстват могат да получат методическа подкрепа от седемте офиса на дирекция „Социални дейности“ в града   До 15 май се набират проектни предложения по Компонент 1 „Достъпна жилищна среда“ на Националната програма за достъпна жилищна среда и лична мобилност през 2024 г., която се финансира от Министерството на […]