Конференция Digital Varna -The Smart City ще се проведе в морската столица

MadeInVarna
Конференция Digital Varna -The Smart City ще се проведе в морската столица

Конференцията Digital Varna- The Smart City. Отговорни и устойчиви решения за интелигентен растеж” ще се проведе във Варна. Събитието е насрочено за 21 юни, вторник, от 9,30 ч. в хотел “Интернационал”, зала “Импресия”, в курорта “Златни пясъци”. Форумът се организира от фондация „Дигитална България“ със съдействието на Община Варна.

 

В него ще участват представители на експерти от Община Варна, представители на неправителствения сектор и академичната общност, експерти от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, Tixi, Evrotrust Technologies AD, “Сиском Инженеринг” АД, “CloudCart”, Huawei Technologies Bulgaria, ” Виваком”, Пристанище Варна, Комисия по регулиране на съобщенията.

Конференцията има за цел да подпомогне иновациите и адаптирането на нови технологии в градската среда. 

Програмата на конференцията е организирана в два панела на теми, фокусирани върху иновациите и адаптирането на новите технологии, дигиталната трансформация и други. Достъп до събитието е свободен, но след онлайн регистрация на адрес: https://digitalvarna.bg/.  
Събитието ще се излъчва на живо на You Tube канала на общината чрез Live Streaming.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Видео: "Спартак" победи "Славия" с 2-1 в контрола

Варненският “Спартак” победи с 2-1 “Славия” в контролна среща, играна в Банско. В 12-ата мин. Ахмед Ахмедов изведе “белите” с технично докосване. В 24-ата мин. Ромеш Ивей се пребори за топката с защитник на “Славия”, излъга вратаря Георги Петков и отблизо вкара за 1-1. В 38-ата мин. Янчо Андреев стреля […]