Фестивал по случай празника на район „Младост” ще се състои във Варна

MadeInVarna
Фестивал по случай празника на район „Младост” ще се състои във Варна

Пищен празник ще зарадва жители и гости на морската ни столица по повод деня на район „Младост”, който се отбелязва на 12-ти октомври. Събитието ще се състои в дните от 14-ти до 17-ти октомври, а локацията е цирковата поляна, намираща се на булевард „Цар Освободител”. Фестивалът ще бъде с работно време 17:00 – 22:00 часа в делничните дни и 10:00 – 22:00 часа през уикенда.

Екипът на „Празник на район „Младост” 2021” ще посрещне своите посетители с разнообразие от забавни игри с награди, вкусна храна, свежи напитки, музика на живо, лунапарк и всевъзможни забавления за малки и големи.

Събитието ще ни срещне с едни от най-обичаните родни звезди. Ето и каква ще бъде музикалната програма с начален час 19:30 часа за всички концерти:

14.10 (четвъртък) – Гръцка вечер с DJ Stanimir

15.10 (петък) – Ивелина Колева

16.10 (събота) – група “Сигнал”

17.10 (неделя) – Жана Бергендорф

„Празник на район „Младост” 2021” се осъществява със специалното съдействие на район „Младост” и на кмета – господин Христо Христов. Фестивалът ще се състои при спазване на необходимите изисквания, свързани с новата наредба за безопасно провеждане на мероприятия на открито. Повече актуална информация може да откриете във фейсбук страницата на събитието.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Протестни автошествия във Варна и Русе срещу високите цени на тока

Станете един от нас! Кажете „Не на повишаването на цените!“ – с този призив се обърнаха структурите на ВМРО във Варна и Русе към своите съграждани. Организациите на ВМРО в град Русе и Варна ще организират в съботния 9-и октомври протестен автопоход. Двете събития са част от акциите на ВМРО […]