Корнелия Нинова: Промяната е неизбежна и възможна

MadeInVarna
Корнелия Нинова: Промяната е неизбежна и възможна

В Пловдив Корнелия Нинова даде символен старт на предизборната кампания на “БСП за България”. Ето думите с които тя се обърна към гражданите.
Скъпи съмишленици, приятели, участниците в листите на двата региона. Благодаря ви, че сте тук. Събрахме се в едно от най-красивите места на България – град Пловдив – културно и духовно средище, за да дадем символен старт на нашата кампания.
Пред българския народ стои съдбоносен избор в една трудна ситуация. Ковид кризата изправи света пред здравни, икономически и социални предизвикателства. И днес е време да избираме – дали искаме да продължим по старому, или искаме промяна, която да отговори на тези предизвикателства. Старото го знаем. След 11 години управление на ГЕРБ и на присъдружните им партии сме първи по бедност, първи по смъртност, първи по корупция и първи по несвободи – на словото, на изразяването и на различното мнение.
Още преди 4 години ние назовахме причината – паралелната държава. И преди 4 години й обявихме битка. За тези 4 години не се поддадохме нито на изкушенията им, нито на ударите по нас. Бяхме единствената, ясна и категорична опозиция. А днес – алтернативата. Също толкова ясна и категорична.
Промяната е неизбежна и за нас тя има образ: смели, умни, почтени и подготвени хора с ясен план за управление на страната. С възможности да я преведем през тези трудности и да гарантираме на нашия народ спокойствие, сигурност и перспектива.
Тази промяна има ясни измерения – няма да се краде.
Свободните, почтените, умни предприемачи ще могат да правят модерна икономика без рекет. Здравето няма да се продава. А образованието на децата ни няма да е бизнес.
Българските земеделски производители ще получат нашата подкрепа, за да обработват българската земя и тя да храни българския народ.
Работещите хора ще получават достойни доходи за изработеното с труда им. А културата и духовността ще пазят и развиват българското.
Такава промяна освен неизбежна, е и възможна.
И е в ръцете на всеки един от нас. Повярвайте в собствените си сили. Не се  страхувайте. Излезте и гласувайте свободно на 4.04 с номер 4 в бюлетината. БСП за България. Успех и на добър час!

Следваща Новина

Необходими са спешни мерки за възстановяване на околната среда

Господин Матов, в програмата на Републиканци за България заявявате като особено важно изграждането на електронна система „Околна среда“. Защо е толкова важна тя всъщност? Точно така. За нас е много важно изграждането на подобна система, тъй като чрез нея ще се облекчи административната тежест за бизнеса и гражданите. Наша основна […]