Корнелия Нинова участва в „Солидарен Великден“ от Литаково

MadeInVarna
Корнелия Нинова участва в „Солидарен Великден“ от Литаково

Лидерът на БСП Корнелия Нинова участва в инициативата на БСП “Солидарен Великден”. Заедно с общинския съвет на БСП-Ботевград и народния представител от БСП Иван Ченчев тя дари козунаци и лакомства на децата от детската градина в с. Литаково.

 

Нинова разговаря и с кмета на селото Пешо Младенов, издигнат от БСП, и го поздрави за новия облик, който е придал на селото и направеното от него за хората.

 

За посещението си в Ботевградското село председателят на БСП сподели в социалната мрежа.

 

Ето целият текст на съобщението на Корнелия Нинова във Фейсбук:

 

„Прекрасни мигове за солидарен Великден с малчуганите от детската градина в с. Литаково. Дарихме им козунаци и лакомства и поздравихме кмета Младенов за преобразяването на селото и грижите, които полага за жителите му.

 

Светли и хубави празници на всички!“

 

Кампанията за даряване на хранителни продукти от български производители на социално слаби и хора в неравностойно положение „Солидарен Великден“ на БСП се провежда за втора година по инициатива на Корнелия Нинова. Още миналата година след успешната реализация на първото издание Нинова обяви, че националната инициатива става ежегодна.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Манолова на Алепу: Това безобразие трябва да се премахне

На Шофьорския плаж шофьора на джипа го няма, корупцията след управлението му обаче остава, каза Манолова във видео на живо от Алепу. Това заяви председателят на парламентарната група „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова във видео на живо във Фейсбук от Шофьорския плаж на Алепу, при така наречената „подпорна стена“, […]