Красимир Каракачанов към Заев: Като чукаш на една врата, поне се дръж възпитано

MadeInVarna
Красимир Каракачанов към Заев: Като чукаш на една врата, поне се дръж възпитано

Премиерът на Северна Македония Зоран Заев с поредни упреци към София. По време на участието си в панел, организиран от американския мозъчен тръст „Алтантически съвет“ той заяви, че позицията на България е попречила на провеждането на първата междуправителствена конференция с Европейския съюз. В изказването си Заев обявява още, че становището на София е „анахронично“ и противоречи на международното право.
Думите му бяха посрещнати остро от лидера на ВМРО Красимир Каракачанов. Пред NOVA той заяви, че те могат да се наричат македонци, северномакедонци, занзибарци, както искат, но това не може да става за сметка на българския народ и българската история. Няма как да станеш член на Европейския съюз, ако имаш нерешени проблеми със своите съседи, каза Каракачанов.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Джамбазки към Нинова: Позорно е да не поискате прошка за престъпленията

Уважаема госпожо Корнелия Нинова, позорен акт е да убиеш човек в гръб. От най-позорните. Без съд, без присъда, пред очите на дъщеря му. При това не просто кой да е човек, а български офицер, герой от войните за българско национално обединение. Убийството на генерал Христо Луков, извършено подло от терористите […]