Красимир Вълчев с грамота за най-успешен просветен министър

MadeInVarna
Красимир Вълчев с грамота за най-успешен просветен министър

Министър Красимир Вълчев бе удостоен с грамота за „Най-успешен министър на образованието от новото време“ от Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“.
„Важно е да продължим да повтаряме колко ценни са учителите за нас като общество. Трябва да знаем колко много дължим на тях. Голяма част от положителните неща, които постигнахме, са благодарение на доброто ни партньорство със синдикатите. Успяхме в голяма степен да върнем престижа на учителската професия. Надявам се ефекта от успешните ни политики, да е в помощ на доброто бъдеще на децата ни“, каза министър Вълчев.
По думите на председателя на синдиката Юлиан Петров специалната грамота е учредена в чест на министър Вълчев за безспорните му заслуги във формиране на нови политики в системата и промяна на българското образование в унисон с европейския и световния опит.
„Министър Вълчев е и първият, който формира нова политика – за грижа и защита на учителите от прегарянето в професията. Надявам се успешната ни съвместна работа да продължи и в бъдеще да развиваме все по-добро образование за българските деца“, каза още Юлиан Петров.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Иван Ченчев: В Народното събрание трябва да има широка палитра от експерти. БСП ги предложи

„Борбата на предстоящите избори ще е тежка, защото е за промяна на модела. Ние сме уверени и спокойни, и вярваме, че българските граждани ще могат честно да упражнят своя вот. Затова ние настоявахме да има машинно гласуване и видеонаблюдение по време на преброяването.“ Това заяви народният представител от парламентарната група […]