Кубрат Пулев закуси със спортния министър на Танзания

MadeInVarna
Кубрат Пулев закуси със спортния министър на Танзания

Кубрат Пулев присъства на делова закуска по покана на министъра на спорта на Танзания Иносънт Башунгва и на медийния магнат Джоузеф Кусага – собственик на най-голямата верига телевизионни канали, радиостанции и уеб издания в Източна Африка – Clouds International Media.

Повод за срещата бе битката на Тервел Пулев срещу Викапита Мероро от Намибия тази вечер в Дар ес Салаам. Бяха обсъдени и бъдещи мачове в Танзания, Занзибар и в прочутата местна област Нгоронгоро.

Танзания е изключително привлекателна дестинация не само за туризъм, но и за спорт, тъй като страната е обявена чиста зона от Covid-19 и на територията й няма абсолютно никаква заболеваемост.

В България боксовата гала на Тервел Пулев ще се предава пряко по Диема спорт с начален час около 20:00


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Разбиха престъпна група за фалшиви пари и документи

Спецпрокуратурата и ГДБОП са неутрализирали организирана престъпна група за производство и разпространение на фалшиви пари в различни валути, както и на български лични документи, съобщиха от прокуратурата. „Към наказателна отговорност са привлечени 6 лица, предстои да бъдат привлечени още. Характерно в случая е, че групата е изготвяла и неистински документи. […]