Масови арести на наркодилъри във Варна

MadeInVarna
Масови арести на наркодилъри във Варна

Специализираната полицейска операция по противодействие на притежанието и разпространението на наркотични вещества е реализирана на 7 юли на територията на ОДМВР – Варна, след осъществено пет-месечно наблюдение на десет лица. В хода на полицейските действия са извършени претърсвания на осем адреса в областния град и в с. Дъбравино, общ.Аврен, както и на четири автомобила. Иззети са : марихуана; метамфетамин; амфетаминови производни; кокаин; лизергинова киселина с тегло; екстази; морфин; хероин; диацетилморфин. Намерени са 3 кашона, съдържащи общо 11800 къса контрабандни цигари, везни, пари, и др.

 

Десет лица са задържани в полицейския арест за срок до 24 часа. С прокурорско постановление четирима от тях – двама 35-годишни, от които единият и осъждан, мъж на 33 и друг – на 57 години, са привлечени в качеството им на обвиняеми по чл.354а от НК и с постановление на наблюдаващия прокурор са задържани за срок до 72 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по документирането му продължава под наблюдението на прокуратурата.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Слави Трифонов представи предложенията на ИТН за нови министри (видео)

Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов обяви, че партията му ще вземе мандата и ще създаде самостоятелно правителство. “Ще поемем отговорността и ще съставим свой кабинет”, обяви той в изявление по телевизията си 7/8. Ето и правителството, което предлагат от „Има такъв народ“: За министър-председател той ще предложи Николай […]