Медицински специалисти от училища се включват в акцията по ваксиниране във Варна

MadeInVarna
Медицински специалисти от училища се включват в акцията по ваксиниране във Варна

Петима медицински специалисти от здравни кабинети в училищата във Варна се включват във фаза І на Националния ваксинационен план за COVID-19, съобщиха от дирекция “Здравеопазване” към Община Варна. Д-р Димитър Славов, д-р Илия Илиев, медицинските сестри Йорданка Гачева, Милена Недялкова и Светла Сотирова ще поставят ваксини на желаещи медици от лечебните заведения от града и областта, които работят на първа линия в борбата с вируса.

 

По данни на РЗИ – Варна ваксините трябва да пристигнат в морската столица на 27-ми декември – 80 флакона (400 дози). Кампанията по ваксиниране ще започне на 28-ми декември и ще продължи до 31-ви декември 2020 година.

 

Представители на общинското здравеопазване подкрепят своите колеги и в ковид зоните в ДКЦ-та във Варна. В кабинета в ДКЦ II „Свети Иван Рилски – Аспарухово“ прегледи извършва д-р Людмила Йотова, в ковид зоната на ДКЦ IІІ “Варна” ЕООД са д-р Силвия Йорданова и медицинската сестра Божидарка Иванова, а ДКЦ V „Света Екатерина” -д-р Татяна Грозданова и Диян Динков.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Стотици се простиха с Димо от P.I.F на варненския плаж

Почитатели и приятели на певеца се събраха на централния плаж за да почетат починалия вокалист на група P.I.F. Хората направиха трогателен помен в култовото плажно заведение “Ментол”, където групата е свирила многократно. Опечалените поднесоха цветя пред портрета на Димо на плажа, а след това символично го изпратиха като ги хвърлиха […]