МФК Спартак е на 1/8-финал в Шампионската лига по плажен футбол

MadeInVarna
МФК Спартак е на 1/8-финал в Шампионската лига по плажен футбол
Спартак се класира за втори път в историята си на 1/8-финал в Шампионската лига по плажен футбол. Варненският тим победи с 8:4 Сотао на турнира в португалския град Назаре.
В спор за място на 1/4-финалите Спартак се изправя утре срещу друг представител на Португалия – Бенфика Калдас де Раиня, който днес надигра с 5:3 шведския Норсьо.
“Още едно достойно постижение, което е плод на усилията на изключително много хора в годините. Благодаря на момчетата – на тези, които са в отбора, и на тези, които дълги години с труда си направиха това, което е Спартак в момента. И още веднъж благодаря на хората, заради които Спартак реализира това постижение”, заяви треньорът на Спартак Симеон Христов.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Слави Трифонов обяви, че оттегля номинацията на Николай Василев за премиер

Слави Трифонов обяви, че оттегля номинацията на Николай Василев за премиер. Лидерът на “Има такъв народ” направи това с пост във “Фейсбук”. В деня след изборите аз предложих проектокабинет, съставен само от високообразовани професионалисти и с ясни приоритети. За министър-председател предложих икономиста Николай Василев, човек с опит в политиката, в […]