МВР – Варна разследват случай на стрелба, разиграл се на варненски булевард снощи

MadeInVarna
МВР – Варна разследват случай на стрелба, разиграл се на варненски булевард снощи

Около 21:15 часа снощи е получен сигнал за стрелба на бул. „Генерал Колев“ във Варна. 29-годишен мъж от Варна е пострадал и е отведен в болнично заведение, където му е била извършена животоспасяваща операция.
В резултат от предприетите незабавни действия по изясняване на случая, е задържан стрелецът – А.А. (40 г.), който първоначално е напуснал местопроизшествието, но след това се е върнал. Оръжието на престъплението – законно притежаван пистолет, е иззето.
Установено е, че до инцидента се е стигнло след възникнало спречкване между пострадалия и извършителят, с участието на още едно лице, намиращо се в конфликт с А.А.
Продължават активните действия по доказване и документиране на извършеното престъпление.
Днес, на съвместен брифинг, директорът на ОД на МВР старши комисар Данаил Пашов и окръжният прокурор на Варна Красимир Конов дадоха подробности по тежкото криминално произшествие.

Бизнесмените с малки имена Мехмед и Айдън имали дюнерджийници. Помежду им често възниквали спорове, че единият „краде“ работниците на другия.

С течение на времето конкуренцията между двамата прераснала в лична неприязън. Снощи след 21.00 часа се срещнали случайно на бул.”Генерал Колев”, до №87, и решили да си изяснят отношенията, уточни окръжният прокурор.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Опресняват пешеходната маркировка във Варна

Дейности по опресняване на хоризонталната маркировка и поставяне на вертикална сигнализация се извършват във Варна, съобщават от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“.   Вече са освежени пешеходните пътеки до Бизнес парк Варна в посока с. Тополи, след спирка „Винзавод“, по ул. „Селиолу“ и ул. „Брегалница“, ул. „Александър Дякович“ до ул […]