На българина му писна! Хиляди граждани се очакват пред Народното събрание в петък

MadeInVarna
На българина му писна! Хиляди граждани се очакват пред Народното събрание в петък

Партия “Възраждане” организира национален протест за оставка на правителството на 7 февруари 2020 г.  Протестът ще започне от 12 ч. пред Парламента в София. Очаква се хора от цяла България да подкрепят събитието.

“Протестираме, защото искаме оставка на правителството, съд, затвор и конфискация на имуществото на всички управляващи, които водят България към гибел.

Водната криза и управлението на водите, демографската катастрофа и обезлюдяването на страната, кризата с въздуха и изгарянето на боклук внесен легално и нелегално, антидетското и антисемейно законодателство, отказа от валутен суверенитет и застрашаване на финансовата стабилност, убиването на дребния и среден бизнес, полицейският произвол и некомпетентността на управлващия ни псевдоелит, корупция и безогледна приватизация – това е следствието от управлението на страната ни в последните 10 години.

Време е народът да си върне властта, народът да решава и той да управлява!”, споделят организаторите.

 

Следваща Новина

Найджъл Кенеди със световна премиера на XVII Европейски музикален фестивал във Варна

Виртуозът Найджъл Кенеди избра Варна за световната премиера на своя първи концерт за цигулка и оркестър. Събитието ще бъде в рамките на XVII Европейски музикален фестивал, който се осъществява с подкрепата на фонд „Култура“ към Община Варна.   На 22-ри май Найджъл Кенеди ще излезе на сцената на зала „Конгресна“ […]