На българина му писна! Хиляди граждани се очакват пред Народното събрание в петък

MadeInVarna
На българина му писна! Хиляди граждани се очакват пред Народното събрание в петък

Партия “Възраждане” организира национален протест за оставка на правителството на 7 февруари 2020 г.  Протестът ще започне от 12 ч. пред Парламента в София. Очаква се хора от цяла България да подкрепят събитието.

“Протестираме, защото искаме оставка на правителството, съд, затвор и конфискация на имуществото на всички управляващи, които водят България към гибел.

Водната криза и управлението на водите, демографската катастрофа и обезлюдяването на страната, кризата с въздуха и изгарянето на боклук внесен легално и нелегално, антидетското и антисемейно законодателство, отказа от валутен суверенитет и застрашаване на финансовата стабилност, убиването на дребния и среден бизнес, полицейският произвол и некомпетентността на управлващия ни псевдоелит, корупция и безогледна приватизация – това е следствието от управлението на страната ни в последните 10 години.

Време е народът да си върне властта, народът да решава и той да управлява!”, споделят организаторите.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Найджъл Кенеди със световна премиера на XVII Европейски музикален фестивал във Варна

Виртуозът Найджъл Кенеди избра Варна за световната премиера на своя първи концерт за цигулка и оркестър. Събитието ще бъде в рамките на XVII Европейски музикален фестивал, който се осъществява с подкрепата на фонд „Култура“ към Община Варна.   На 22-ри май Найджъл Кенеди ще излезе на сцената на зала „Конгресна“ […]