Над 200 фена на “Спартак” присъстваха на първата тренировка за сезона

MadeInVarna
Над 200 фена на “Спартак” присъстваха на първата тренировка за сезона
Футболистите на Спартак (Варна) излязоха за първа тренировка на клубния стадион през новия сезон, водени от старши треньора Васил Петров.
Първото занимание на “соколите” започна точно в 19:18ч., годината на създаване на клуба.
По стара българска традиция отборът бе изведен с ритуално подливане на вода за успех. Бе разчупена и питка с мед и сол за здраве и късмет.
Под факелна хореография на над 200 от феновете на “Спартак” и мощните възгласи “соколи юнаци”, започна и организираното посрещане на футболистите от винаги верните привърженици на клуба. Празникът бе още по-тържествен заради пречупеното 13-сет годишно отсъствие от Efbet лига.
Тренировката, която бе встъпителна за “соколите” имаше леки физически и игрови упражнения.
В първото занимание на терена на стадион “Спартак” излязоха петимата новопривлечени Ромеш Ивей, Руслан Черненко, Божидар Васев, Тихомир Димитров и Илкер Будинов. Юношата на “соколите”, Александър Александър, който взе участие на Европейското първенство по футбол за юноши до 17-сет години в Израел, от този сезон ще играе при мъжете. В групата за първото занимание бяха още Иван Дичевски, Станислав Нисторов, Иван Атанасов, Велислав Боев, Генади Луго, Ибрям Ибрям, Никола Борисов, Даниел Начев, Цветан Илиев, Янчо Андреев, Виктор Митев, Георги Чукалов, Георги Бабалиев, Мехмед Сабри и Николай Иванов.

 

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

572 деца са приети в детските ясли във Варна в класирането на 6 юни

572 деца са приети в самостоятелните детски ясли във Варна на днешното класиране, съобщиха от дирекция „Здравеопазване“. По първо желание са приети 99% от малчуганите, а по второ – 1%. Родителите трябва да потвърдят приема от 07.06. до 10.06. на място в детската ясла. На 10 юни ще бъдат обявени […]