Наградиха 30 доброволци от варненски училища

MadeInVarna
Наградиха 30 доброволци от варненски училища

30 доброволци от варненски училища бяха наградени на ежегодна церемония, организирана от дирекция „Превенции“ към Община Варна, която се проведе в Юнашкия салон. Те са отличени в следните категории: изключителна активност в училищния превантивен клуб; активно участие в училищни кампании; изключителна активност на градско ниво; разказвачи на истории; кибер защитници; дебют на годината; тийм лидер на годината; иновации в информационна кампания за превенция на употребата на райски газ. 

 

Виктория Великова от ВТГ „Георги Ст. Раковски“ грабна наградата “Доброволец на доброволците”, а екипът на дирекция „Превенции“ номинира за доброволец на 2022 („Пиър на годината 2022“) Веселин Стоянов от Професионалната техническа гимназия. Наградите бяха връчени от Тодор Иванов, зам.- кмет на Община Варна,  и Светлана Коева, директор на дирекция „Превенции“. 

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

С концерт отбелязаха 30-та годишнина на ДЦДМУИ „Св. Йоан Златоуст”

С голям концерт бе отбелязана 30-та годишнина от създаването на Дневния център за деца и младежи с умствена изостаналост “Св. Йоан Златоуст”. В програмата участваха възпитаници на социалното заведение, подкрепяни от своите възпитатели и от бурните аплодисменти на зрителите в аулата на Икономическия университет. “На това вълнуващо събитие думите са […]