Наградиха победителите в конкурса за най-красиво междублоково пространство във „Вл. Варненчик“

MadeInVarna
Наградиха победителите в конкурса за най-красиво междублоково пространство във „Вл. Варненчик“

Победителите в конкурса за най-красиво междублоково пространство под надслов „Пъстро и създадено с любов“ в район „Вл. Варненчик“ бяха наградени днес от кмета Иван Портних и районния кмет Николай Костадинов.

Първо място, след гласуване в интернет, спечели етажната собственост на бл. 205, вх. 3 в „Кайсиева градина“, с домоуправител Михаела Узунова. Градинката е изградена по проекта на Община Варна за междублокови пространства, чрез който се отпускат средства за ремонт и обновяване на зелените площи. Вече две години засаждаме сезонни цветя, изградихме детски кът, поставихме маса и столове, осигурихме видеонаблюдение, а във входа има дори и библиотека, обясни Михаела Узунов, която живее в кооперацията. Наградата, осигурена от районното кметство, е бензинов тример.

На второ и на трето място бяха наградени съответно етажната собственост на бл. 404, вх. 14 с домоуправител Кремена Коева и бл. 208, вх. 3 с домоуправител Жечка Стоянова. Специална награда на експертите на комисията към районното кметство бе дадена на бл. 406, вх. 12.

Следваща Новина

Започва кампания по ваксиниране в районите с ромско население

Започва кампания за записване на желаещи да се ваксинират в районите с ромско население. Списъците ще бъдат съставяни от здравни медиатори, а след това ще бъдат предавани в Регионалната здравна инспекция, която подкрепя инициативата, съобщиха от дирекция “Здравеопазване” в Община Варна. Ще бъдат обхванати Гъбена махала в район “Владислав Варненчик”, […]