Наркотици и артефакти са открити при специализирана операция на служители от РУ- Дулово

MadeInVarna
Наркотици и артефакти са открити при специализирана операция на служители от РУ- Дулово

Задържан е 24-годишен, съпричастен към случая

Полицейските действия са предприети вчера след разследване на информация за предстояща сделка с дрога, в хода на които е установен 24-годишен жител на града, известен с подобни прояви. При претърсване на гараж в имот, обитаван от него, полицаите намерили укрити 48.57 г канабис и 7.88 г амфетамин, идентифицирани с полеви наркотест, мелничка и други принадлежности, съотносими към престъпната дейност. От стопанска постройка към имота са иззети  десетки монети, керамични съдове и други предмети с белези на културно-исторически ценности, както и металотърсач. Предстои назначаване на историко-археологическа експертиза.
Мъжът е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа.  По случая е образувано досъдебно производство и разследването продължава под ръководството на Окръжна прокуратура- Силистра.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Събират опасни отпадъци от домакинствата в периода 16-19 март

Кампания за събиране на опасни отпадъци от домакинствата ще се проведе във Варна в периода от 16.03.2022 г. до 19.03.2022 г., съобщиха от дирекция „Екология и опазване на околната среда“ към Община Варна.  Те ще се приемат в мобилен пункт за безвъзмездно обезвреждане, който ще бъде на разположение в определени […]