НФК Черно море излезе с декларация на фейсбук страницата си

MadeInVarna
НФК Черно море излезе с декларация на фейсбук страницата си

Националният фенклуб на Черно море публикува декларация на официалната си фейсбук страница.

Ето какво пишат привържениците:

По време на мача със Славия ясно изразихме своето крайно недоволство относно преизбирането на Борислав Михайлов за президент на БФС и политиката на управление в нашия любим клуб.

Реакцията в лицето на изпълнителния директор Марин Маринов бе очаквана и повече от показателна. Още на следващия ден беше прекратен договорът за наем на двата павилиона намиращи се на стадиона, които се поддържат и финансират изцяло от фенклуба. Последва закана за убийство към едно от момчетата от нашата организация, непосредствено пред бременната му съпруга.
Категорично осъждаме подобно поведение показващо защо искаме Черно море най-накрая да се управлява от спортни хора. Ще отстояваме нашите искания докрай, а що се касае до заканите за убийство – нека директорът се свърже и с председателя на фенклуба Иван Михайлов.
НФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

От 21 октомври се въвежда „зелен сертификат“ за дейности на закрито

„Нараства 14-дневната заболяемост в страната, увеличава се броят на хоспитализираните с COVID-19, отчитаме увеличение на броя на смъртните случаи. Това ни принуждава да въведем допълнителни противоепидемични мерки“. Това съобщи министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров на брифинг в МЗ. „Направихме обсъждания с широк кръг експерти, в това число с разширения […]