Нинова към Борисов: 4 години плащате на хора от БСП, за да ме махнат. Днес го потвърдихте

MadeInVarna
Нинова към Борисов: 4 години плащате на хора от БСП, за да ме махнат. Днес го потвърдихте

„Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред “Позитано” от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат главата и да разбиват БСП отвътре, защото само нас не можахте да купите. Интересно е, че в изброяването на имена днес пропуснахте най-големите си любимци в БСП, които в продължение на години захранвате с обществени поръчки, покупко- продажба на имоти, на горива. ВЕЦ-ове, назначения.

Като сте казали А, кажете и Б.

Едно знам със сигурност – и до Я да го изкарате, мен ме няма във Вашата азбука“.

С тази острата реакция председателят на БСП Корнелия Нинова отговори на Бойко Борисов по повод негови думи от днес, че чувал викове за оставка пред Позитано, и съдържащи откровения за назначаване на постове на роднини на популярни социалисти.

Премиерът в оставка даде извънреден брифинг в неделя сутринта, когато призна, че е „помагал“ на хора от БСП и членове на „новите“ партии, като изброи конкретни имена.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Манолова към Борисов: Нямаме намерения да прилагаме средствата на принудително довеждане

Парламентът не е трибунал, сградата на съда е на друго място, напомни Манолова на Борисов Нямаме намерения да прилагаме средствата на принудителното довеждане. Народното събрание взе решение, с което задължи Борисов да дойде в парламента и той е длъжен да го направи, като всеки български премиер, министър, всяко длъжностно лице […]