Кокала и Марашлиев за изборите: Битката е между БСП и ГЕРБ

MadeInVarna
Кокала и Марашлиев за изборите: Битката е между БСП и ГЕРБ

„Нашият мач е на 4-ти април, готвим се сериозно за него. Опитваме се да съберем максимален брой гласоподаватели, които да припознаят проблемите в спорта, за да можем да помогнем. Спортът е огледало на социалния живот на държавата.“ Това заяви Христо Марашлиев, кандидат за народен представител от листата на БСП в 24 МИР в София в ефира на NovaNews.
В предаването “Патарински live” Емил Велев – Кокала обясни, че Корнелия Нинова е основател на идеята в партията да има представители от различни сфери, в частност и футболисти, тъй като те са  здрави и мощни хора. „Г-жа Нинова направи много силен ход като ни обедини в един отбор. Битката на предстоящите парламентарни избори ще е между БСП и ГЕРБ“, каза още той.
„Виждаме, че тенденцията е на едни да се помага, а на други не, което не е правилно.“ Така футболистът описа случая в Пловдив, при който футболисти се появиха с тениски с лика на Борисов, заради 12-те млн., които премиерът е дал за стадион. “Нещата трябва да бъдат разпределени в целия спорт“, допълни Кокала.
Той обясни, че всичко трябва да мине първо през аматьорския,  масовия спорт, за да тръгнат нещата, защото от там децата започват да се заразяват с успехи. Следващото стъпало е професионалният спорт.
Христо Марашлиев определи поведението на Нинова като на фигура с много опит, чийто изказ буди респект и вдъхва увереност. Той призова всички, които искат промяна, да гласуват за левицата: „Призовавам хората да гласуват, най-важно е да изразят своето мнение.  Има много спекулации за сигурността на вота, затова аз залагам на машинното гласуване“, каза още той.
В заключение Емил Велев бе категоричен, че трябва да има промени в Закона за спорта.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Информация за работното време на ковид зоните в общинските ДКЦ-та

В дните от 01.04.2021- 16.04.2021 г. ковид зоните в общинските ДКЦ-та ще работят при следното работно време:   ДКЦ I „Света Клементина – Варна“ ЕООД – бул. „Съборни“ №40 02.04.2021 г. – от 11:00 до 19:00 ч. 03.04.2021 г. – от 08:00 до 12:00 ч, от 12:30 до 16:30 ч. […]