Община Варна информира за възможни затруднения в трафика между 16:30 и 18:00 часа утре

MadeInVarna
Община Варна информира за възможни затруднения в трафика между 16:30 и 18:00 часа утре

Във връзка с футболния мач „Черно море“ – Крумовград са възможни смущения и в обслужването на линиите от градския транспорт

Община Варна информира гражданите и гостите на града, че утре, 26.05.2024 г., в 16.30 ч. от централния вход на Морската градина ще потегли шествие на привържениците на ПФК “Черно море”. Маршрутът му е по пешеходната част на бул. „Сливница“ до градинката на Търговската гимназия, бул. “Княз Борис I ” до Икономически университет – Варна, след което продължава наляво по бул. “Цар Освободител” до пл. “Съединение” в едното платно и по бул. “Осми Приморски полк” до кръстовището с ул. “Н. Й. Вапцаров” в платното към курортните комплекси.

Шествието е във връзка с успешното завършване на сезона за варненския клуб и мача с отбора на Крумовград, който ще се проведе от 18:30 ч. на стадион „Тича“.  

Община Варна информира за възможни затруднения в трафика и в обслужването на линиите от градския транспорт между 16:30 и 18:00 часа утре и приканва водачите да избягват маршрута на шествието в посочения интервал. 

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Кметът Благомир Коцев откри Световната купа по спортна гимнастика във Варна

Четирима български състезатели се класираха за финалите на престижното състезание  Най-добрите гимнастици от целия свят отново са във Варна за осмата Световна купа по спортна гимнастика. Кметът Благомир Коцев откри престижното състезание, в което тази година участват над 130 спортисти.  Радостен съм, че Варна отново е домакин на този турнир […]