Община Варна рекламира туризма в града на международно изложение в Истанбул

MadeInVarna
Община Варна рекламира туризма в града на международно изложение в Истанбул

Община Варна и тази година участва със свой екип на 27-то издание на  международната туристическа борса EMITT в Истанбул, Турция, която се провежда от 6 до 9 февруари. Международното изложение за туризъм се провежда ежегодно и е сред 5-те най-големи туристически форуми в света. ЕМITT събира всяка година професионалисти и крайни клиенти в областта на туризма.  

 

Изложението е добра възможност за популяризирането на Варна и представянето на града като атрактивна дестинация за отдих и развлечения. Тази година акцентите в презентацията на Варна са върху СПА, уелнес, природните забележителности и градските екскурзии, споделят експертите, участващи във форума. 

 

Много от посетителите на изложението се възползват от възможността за срещи, контакти и разговори при избора на дестинация за почивката си. Желаещите да посетят Варна получават полезна информация и насоки как да прекарат почивката си в града, посочват още експертите.  

 

Всяка година международната туристическа борса EMITT отразява динамиката на туризма в Източния средиземноморски регион. Изложението се отличава като ключов център за важни срещи, сключване на международни договори, анонсиране на нови програми и тенденции в развитието на бранша. Негови гости ежегодно са представители на международния туристически бизнес, национални и регионални туристически организации, правителствени структури и медии. 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Снежана Апостолова, заместник-кмет по здравеопазването: На 2 май отваря електронната система за прием в детските ясли във Варна

Трите големи класирания ще бъдат на 22 май, 12 юни и 28 юни   През останалите месеци от годината се обявяват извънредни класирания при наличие на освободени места   На 2 май ще отвори електронната система за прием в детските ясли във Варна, съобщи заместник-кметът по здравеопазването Снежана Апостолова. Тя […]