Окръжен съд – Варна се включи в „Маратона на четенето“, посветен на Международния ден на книгата и авторското право

MadeInVarna
Окръжен съд – Варна се включи в „Маратона на четенето“, посветен на Международния ден на книгата и авторското право

Варненският окръжен съд се включи в „Маратона на четенето 2021“, посветен на Международния ден на книгата и авторското право. Той се организира от Регионалната библиотека “Пенчо Славейков“ във Варна за 19 пореден път.
Магистратите и служители използваха обедната си почивка, за да почетат заедно, да обменят информация за заглавия и автори, да си разменят книги.
Някои от тях споделиха любими свои цитати, които могат да бъдат видени  във Фейсбук групата “Маратон на четящите хора” и публикациите с #посприИпочети
Съвсем скоро в Окръжен съд – Варна предстои да заработи и т.нар. отворена библиотека, в която свободно ще могат да се вземат и оставят книги.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Министерство на туризма стартира рекламна кампания под надслов „Безопасно Лято 2021“

Министерството на туризма стартира рекламна кампания под надслов „Безопасно Лято 2021“. За целта бяха изработени рекламни видеа на четири езика – български, английски, немски и иврит, които ще бъдат разпространявани на всички структуроопределящи и приоритетни за страната ни пазари. България предприема всички необходими мерки за най-висока сигурност, така че гостите […]