Окръжна прокуратура-Кърджали привлече като обвиняем и задържа 21-годишен мъж за умишлено убийство в гр. Кърджали

MadeInVarna
Окръжна прокуратура-Кърджали привлече като обвиняем и задържа 21-годишен мъж за умишлено убийство в гр. Кърджали

Под ръководството на Окръжна прокуратура-Кърджали, днес, 12.04.2021 г., започна разследване на причините за смъртта на 52-годишна жена от гр. Кърджали.
По образуваното досъдебно производство са извършени оглед на местопроизшествие, претърсване и изземване, разпитват се свидетели, назначена е съдебномедицинска експертиза.
С постановление на разследващ орган, от 12.04.2021 г., към наказателна отговорност е привлечен  21-годишният С.С., син на пострадалата , на когото е предявено обвинение за това, че на 12.04.2021 г. умишлено е умъртвил майка си – престъпление по чл.116, ал.1, т.3 във вр. с чл.115 от НК. По отношение на обвиняемия е постановено задържане за срок от 72 часа.
Изясняват се мотивите за извършване на престъплението. Разследването се извършва от разследващ полицай при РУ на МВР – Кърджали.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Окръжна прокуратура-Варна предаде на съд двама за инцидент с дете от Германия в басейна на хотел в к.к. Златни пясъци

С обвинителен акт на Окръжна прокуратура-Варна на съд са предадени двама мъже с обвинение, че са причинили смъртта на 13-годишно германско дете поради незнание или немарливо изпълнение на занятие или на друга правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност. Престъплението, в което ги обвинява Окръжната прокуратура във Варна, е […]