Олимпийската шампионка Ивет Горанова вече е част от редиците на МВР

MadeInVarna
Олимпийската шампионка Ивет Горанова вече е част от редиците на МВР

На кратка церемония в Академията на МВР вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков връчи на младата каратистка Ивет Горанова, която спечели златен медал за страната ни от Олимпийските игри в Токио 2020,  трудовия й договор, по силата на който тя става служител на Министерството на вътрешните работи.
Надявам се Горанова да бъде сериозна в редиците на МВР така, както в спорта и да подготвя нашите служители на високо спортно ниво, радвам, че тя прие предложението ни, с тези думи министър Рашков се обърна към новия инструктор в Академията. Ивет Горанова сърдечно благодари на вътрешния министър за поканата и не скри радостта си, че постъпва на работа в МВР.
Чест за нас е млади хора, които са олимпийски шампиони, да са част от Академията. Обратната връзка ще е: добре подготвени служители, заяви и ректорът на Академията на МВР ст. комисар доц. д-р Руси Янев.
Припомняме, че министър Рашков отправи предложението си към Ивет Горанова на 12 август, когато ръководството на министерството награди служителите на МВР – шампиони от Олимпийските игри.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Затвор и 1000 лв. глоба за жена, извършила кражба и теглила пари от чужда банкова карта

Варненският окръжен съд одобри споразумение,  постигнато между прокуратурата и 22-годишната Надежда Т., която се призна за виновна, че е извършила кражба и е ползвала чужд плажен инструмент, без съгласието на титуляра. Жената е родена в София, но живее в Игнатиево. Има 6 влезли в сила присъди за подобни престъпления. Последното […]